Poznejte Optiku Brýles

Poznejte Optiku Brýles

Nápad otevřít vlastní optiku se v našich hlavách rodil delší dobu. Hlavní inspirací byl přesycený trh, který produkuje jednotvárná řešení a nestará se o komfort a potřeby svých zákazníků. Rozhodli jsme se to změnit a otevřeli Optiku Brýles. Nabízíme moderní řešení a technologie, individuální přístup, kvalitní čočky i obruby, které jsou pro Vás jako stvořeny.

Nejde nám o rychlý zisk - jde nám o individuální a lidský přístup. Optiku najdete v samém srdci Holešovické tržnice, která je součástí života městské komunity a lidé zde tráví svůj volný čas. Holešovická tržnice není místem rychlých nákupů ani kýčovitých reklam, ale osobitým místem s atmosférou.

Díky dlouholetým zkušenostem v oboru víme, že výběr správných brýlí není jen čistě estetická záležitost. Zvýšenou pozornost je potřeba věnovat měření zraku a hlavně účelu, pro který zákazník brýle potřebuje. Podle toho volíme typ brýlových čoček, jejich povrchovou úpravu a přesně vyměříme centraci do brýlové obruby. Při této práci využíváme nejmodernější metody a klademe důraz na potřeby každého jednotlivce. Jiné brýle potřebuje chirurg, řidič z povolání, dítě, seniorka, marketingová ředitelka nebo programátor.

Jaké služby u nás provádíme?

  • Odborné měření zraku a stanovení dioptrické korekce  
  • Profesionální asistence při výběru vhodné brýlové obruby
  • Doporučení nejlepší brýlové čočky a její přesnou centraci do obruby
  • Kompletace a individuální úpravy brýlí
  • Servis a opravy
  • Prodej slunečních brýlí a kontaktních čoček

Vybírání nejvhodnějších brýlí může zabrat delší dobu, proto je součástí prostoru i odpočinkový koutek, kde zákazníkům nabízíme výběrovou kávu Nespresso.

Poznejte atmosféru malé optiky s velkým srdcem na vlastní kůži! :) 

Těšíme se na Vás,
Pavel, Ondřej & Marta

Update cookies preferences