Představujeme značku Bollé

Představujeme značku Bollé

Naše portfolio se rozrostlo o novou, sportovní značku Bollé, která se specializuje na design a výrobu sportovních brýlí. Značka byla založena ve Francii v roce 1888 a od té doby se stala celosvětově uznávanou pro své vysoce kvalitní produkty a inovativní design.

Bollé se primárně zaměřuje na poskytování řešení brýlí pro různé sporty a outdoorové aktivity, včetně cyklistiky, lyžování, golfu, tenisu a vodních sportů. Jsou univerzální pro milovníky sportů i  městského života - skvělou zprávou je, že brýle můžete mít i v dioptrickém provedení!

Bollé a jejich technologie:

PHANTOM - PHOTOCHROMIC - nejvýkonnější čočky na trhu. Phantom kombinuje fenomenální optickou čistotu a vynikající fotochromatický výkon s vysoce kontrastním filtrem pro zvýraznění barev. Phantom+ přidává špičkovou polarizaci.

VOLT+ - HIGH CONTRAST - nový standart pro vysoce kontrastní čočky, díky využití umělé inteligence vyzkoušeli 20 milionů možností vylepšení barev, aby našli nejlepší vhodné řešení

STANDARD LIGHT FILTER - standardní polykarbonátové čočky pro výbornou viditelnost a ochranu

Jednou z klíčových vlastností, která odlišuje Bollé, je jejich odhodlání začlenit do svých brýlí pokročilé technologie. Využívají nejmodernější materiály a technologie čoček ke zlepšení optického výkonu, zlepšení odolnosti proti nárazu a zajištění maximálního pohodlí.

Kromě své technické odbornosti věnuje Bollé velkou pozornost stylu a módě. Jejich brýle kombinují funkčnost s moderním designem, což zajišťuje, že uživatelé mají nejen vysoce výkonné brýle, ale také při nošení dobře vypadají. Bollé nabízí širokou škálu stylů rámů, barev čoček a přizpůsobitelných možností, aby vyhovovaly individuálním preferencím.