Šest důvodů, proč je lepší nakupovat v optice

Šest důvodů, proč je lepší nakupovat v optice

Přemýšlíte o koupi nových dioptrických či slunečních brýlí? Můžete využít možnost nákupu na internetu, v optice nebo dokonce drogerii. Spousta lidí se rozhodne pro nákup na internetu, kde najdete všechny trendy modely známých značek za nižší ceny. Zde máte pár důvodů, které mohou nákup na internetu zkomplikovat...

1. Pokud vybíráte brýle v optice, můžete snadno vyzkoušet různé tvary a porovnat, který konkrétní se vám hodí. Na internetu tuto možnost nemáte a tak se může stát, že brýle velikostně neodhadnete a nebudou vám sedět na nose.

2. Při online nákupu hrozí riziko zakoupení padělku značkových brýlí. Velmi často se to stává u brýlí nejznámějších značek (RayBan, Oakley). Kvalitní optika si totiž nedovolí prodat sluneční brýle bez UV filtru, což se u padělků běžně stává.

3. V dobré optice můžete počítat s radou zkušeného optika, který vám poradí s výběrem - ne každé brýle jsou vhodné pro všechny dioptrie a typy čoček (multifokál, vysoké dioptrie).

4. Vymahatelná záruka po celé 2 roky je v kvalitní optice samozřejmostí. Při online nákupu může prodejce snadno namítat, že brýle byly poškozeny při vsazování čoček do obruby a záruka propadne.

5. Servis je nedílnou součástí při koupi nových brýlí. V optice brýle upraví na míru, aby dobře seděly, nepadaly a netlačily. Na internetu tuto možnost rozhodně nemáte.

6. Při nákupu v optice neplatíte žádné další poplatky navíc - poštovné atd.

Na internetu sice zaplatíte míň peněz, ale přijdete o zážitek a přidanou hodnotu, kterou Vám poskytnou profesionálové v optice. Cílem je, abyste odcházeli spokojeni a hlavně dobře viděli. A to Vám kvalitní optika rozhodně zaručí.

Update cookies preferences